Kundbetyg!

Vi på Jibber är stolta över att kunna presentera en helt ny funktion som gör det ännu enklare för våra kunder att ge feedback efter ett köp eller en interaktion. Vår nya betygsfunktion låter dig snabbt och enkelt ge oss ett omdöme så att vi kan fortsätta förbättra vår service.

Så här fungerar det:

  1. Snabb feedback: Efter att du har interagerat med oss kan du direkt ge ett betyg genom att klicka på stjärnorna. Vi har gjort det så enkelt som möjligt – från en stjärna till fem, beroende på hur nöjd du var med servicen.
    • I första bilden ser du ett exempel på hur en kund har lämnat ett 4-stjärnigt omdöme, vilket hjälper oss att få en översikt över hur vi presterar.
  2. Personlig kontakt: Om du har fler funderingar eller om det är något specifikt vi kan förbättra, får du också en möjlighet att direkt kommunicera med oss. Vi ser alltid till att svara så snart som möjligt! I andra bilden kan du se hur vår kundtjänstmedarbetare Anna avslutar ett ärende och erbjuder fortsatt support om det skulle behövas.
    • Med denna funktion kan vi hålla en nära dialog med dig som kund, och varje omdöme är en chans för oss att växa och ge dig ännu bättre service.

Varför är detta viktigt?

För oss handlar det om att skapa en bättre upplevelse för våra kunder. Din feedback är ovärderlig och hjälper oss att förstå vad vi gör rätt och vad vi kan förbättra. Dessutom gör det hela upplevelsen mer interaktiv och personlig – du vet att vi lyssnar, och vi agerar utifrån din feedback!

Hur använder du funktionen?

Efter varje interaktion får du möjlighet att snabbt ge oss ett omdöme via en enkel popup eller i ditt konto. Det tar bara några sekunder, men det gör en stor skillnad för oss. Dina synpunkter leder till förändringar och förbättringar, så tveka inte att betygsätta oss efter din nästa kontakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *