Automeddelande

 

När du går in i en butik så är det vanligt att personalen som jobbar där hälsar dig välkommen. Hälsningen gör dig kanske mer villig att kontakta personalen om du har några frågor. Detsamma går att göra för besökarna på din hemsida med chattfunktionen automeddelande. Ett automeddelande är ett meddelande som dyker upp ovanför chattbubblan. Exempel på automeddelande kan vara: ”Hej! Vi finns tillgängliga här i chatten om du har några frågor!” eller ”Välkommen! Kan vi hjälpa dig med någonting?”.

 

 

Du kan såklart anpassa automeddelandet utifrån situation, sida och tid på dygnet. Vårt tips är att skapa olika automeddelanden till hemsidans sidor, då dessa har olika innehåll och syften.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *