Och så börjar sommaren lida mot sitt slut

Vi på Jibber kommer nog minnas tillbaka på sommaren 2018 som en av de varmaste vi varit med om. Tack vare kontorets AC så har vi dock haft ett par svala och produktiva månader, där vi också kunnat välkomna några nya kunder. Kul! Men nu är augusti här och det är dags för många att börja jobba igen efter semestern. Här kommer därför en kort uppdatering över vad vi på Jibber arbetat med i sommar:

 


Vi kan nu meddela att vi är i slutstadiet av utvecklingen av vår helt nya dashboard! Den nya dashboarden är byggd från grunden med ett modernt ramverk som gör att det kommer gå snabbare för oss att utveckla nya features i fortsättningen. Den är även snyggare än den gamla, om vi får säga det själva! 😉

Målbilden med dashboarden har varit att göra den mer användarvänlig, allt för att det ska bli ännu smidigare för våra användare. Vi kommer i samband med bytet även att introducera Snabbsvar. Med Snabbsvar kommer våra användare kunna skicka färdigskrivna svar till vanligt förekommande frågor, vilket har varit ett önskemål från våra användare. Vårt mål är att Jibber ska utvecklas med våra användares behov i fokus, så tveka inte att ge oss feedback!

Efter bytet av dashboard kommer det också vara möjligt för hemsidebesökare att själva bestämma storleken av ClientChat. Funktionen utvecklades eftersom vi på Jibber jobbar mycket med tillgänglighetsfrågor. Vi har även gjort så att besökarna kan flytta på placeringen av ClientChat på hemsidan efter eget tycke, detta för bättre flexibilitet på varje unik hemsida.

 

Här är en liten smygtitt på den nya dashboarden för den som är nyfiken!

Här kan våra användare på ett smidigt sätt ändra utseendet på deras ClientChat.

 

På Historik finns avklarade ärenden samlade. Här finns även tagg- och söksystem för att man enkelt ska hitta tidigare relevanta ärenden.

 

I konversationer går det att spara anteckningar och information om ärendet och besökare.

 

Vi håller samtidigt på att uppdatera vår hemsida under de kommande veckorna, så håll ögonen öppna!

 

Avslutningsvis hoppas vi att ni också har haft en härlig sommar! Nu ser vi fram emot en sval höst med fortsatt trevligt arbete. 🍁 🍁 🍁

 

/Hälsningar från Jibber-teamet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *