Koppla chatten till din mejl!


Vi ville bara hojta till och berätta att vi i helgen släppte en ny funktion. Alla våra användare, oavsett om de har Start- eller Pro-paketet, kan nu välja att få chatt-meddelanden till sin email när chatten är offline.

Så fungerar det

I dashboarden under Offline-formulär går det nu att ställa in så att användaren får ett email när någon skrivit i chatten och offline-meddelandet är aktivt. På så sätt får användare som inte befinner sig vid datorn (och inte använder sig utav Jibbers app) direkt en uppdatering när någon har skrivit i chatten. Fyll bara i till vilken mejladress meddelandet ska skickas till.


Vi tycker att det är väldigt roligt att släppa den här funktionen eftersom vi vet att den varit efterlängtad av många av våra användare. Helgens släpp av funktionen är bara en grund och vi har redan nu flera idéer på hur vi ska bygga vidare på den. Vi uppskattar alltid feedback och försöker hela tiden utveckla tjänsten med användarna i fokus. Har ni några önskemål så är ni alltid varmt välkomna att skriva till oss i vår chatt!


Vill du veta mer om Jibber? Läs mer om hur vår chatt till hemsidor fungerar eller prova gratis idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *